Elérkezett a pillanat, amikor már biztosan állíthatjuk, hogy az Avana Egyesület 2018-ban is megrendezi a HungaroCont!

A helyszín: Bara Hotel Rendezvényközpont (1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.)
Az időpont: 2018. október 27.

Rengeteg támogatást kaptunk tőletek sci-fi kedvelőktől, fotósoktól, képregényesektől és a cosplayes világtól, hogy a kezdeti nehézségek után elgördüljön miden akadály az idei sci-fi találkozó elől! Boldogok és izgatottak vagyunk, mert a többféle tematikában közreműködők ilyen szintű összefogására és ennyi baráti segítségnyújtásra talán még nem volt példa a különböző közösségek között.

Ami már biztos, hogy a rendezvényen szokás szerint lesznek beszélgetések írókkal, lesznek előadások, kiállítók és vicces programok, lesznek tudományos előadások és filmvetítés, játszhattok a legújabb fejlesztésű VR játékokkal, lesz szabadulófolyosó és cosplay verseny is. Megtartjuk a szokásos díjátadókat, de mellettük idén egy új díjat is alapítunk.

A jegyvásárlást családbaráttá tettük, hogy ne terhelje annyira a pénztárcátokat, ha be akarjátok vezetni a gyerekeiteket a sci-fi világába: 12 éves korig szülői kísérettel ingyen látogathatják a rendezvényt a gyerekek. Ezenkívül van kedvezményes jegyünk az iskolások számára is 16 éves korig. Az elővételben megvásárolt jegyek nem csak kedvezményesek, de egy részük levásárolható. Bízunk benne, hogy ezt ti is remek ajánlatnak tartjátok!
Az újságírókat is szívesen látjuk, a kritikákat jó szívvel és figyelemmel fogadjuk, és beépítjük a további Conokba.

A következő két hónapban rengeteg játékot játszhattok a HungaroCon oldalon és a támogatóink oldalain, ajándékokért és belépőjegyekért. Nem leszünk szűkmarkúak!

Segítsetek nekünk, terjesszétek a HungaroCon hírét, játsszatok velünk, és gyertek el, a rendezvényt nektek szervezzük!