HungaroCon 2017

A HungaroCon, Magyarország legrégebbi, legnagyobb és legnívósabb Sci-fi találkozója ismét megrendezésre kerül szeptember 16-17-én a Fővárosi Művelődési Központban!

A már köztudatban lévő Irodalmi díjátadók, előadások, cosplay verseny, és workshopokon túl idén még nagyszerűbb újdonságokkal kedveskedünk nektek!

Hiszen ezen a találkozón rendezzük meg nektek a Közép-Európai 501-es Légiók és a Lázadó Légiók találkozóját, ezzel együtt számos installációkat és meglepetésvendégekkel kedveskedünk nektek a Star Warsból, hiszen megtartjuk a Star Wars 40. születésnapját is egyben.

Ezen felül a Stargate Command Hungarian Site ötödik születésnapját is megünnepeljük egy fantasztikus esti bulival. A rendezvényen láthatjátok a csapat új még készülőben lévő csillagkapuját, a Stargate Atlantisból megismert Ős széket a platformjával együtt és még számos installációt és vendéget a sorozattal kapcsolatosan.

Bővebb információk folyamatosan, kövessétek az esemény oldalát!
Jó lesz, mint mindig! 🙂

 

ENG

HungaroCon, the oldest, biggest and best SF convention of Hungary will be held again at the Budapest House of Culture on September 16-17, 2017.

Besides the usual literary awards, talk shows, representations, cosplay contest and workshops, this year we will give you even greater experience.

During the convention a meeting of the 501st Legions and Rebel Legions of Central Europe will take place, hand in hand with the 40th anniversary of Star Wars. This means we will have a number of installations and surprise guests in connection with Star Wars.

In addition, we will celebrate the 5th annversary of the Stargate Command Hungarian Site with a fantastic party in the evening. At the convention you can find the new Stargate of the team, an Ancient control chair with its platform, and several other installations and guests in connection with the series.

Keep yourself informed by following the page of the event.

It will be good as always. 🙂

Author: Jobbágy Tibor

Share This Post On

1 Comment

  1. Helló, a jegyekkel kapcsolatban érdeklődnék, felnőttnek, gyereknek egyaránt 2490 az elővételes? Egy 5 évesről és egy 8 évesről lenne szó. Köszi a választ előre is.

    Post a Reply

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.