A 40. HungaroConon részt vevő kiállítók és árusok:

AnnArt -LawlietteRyu

“2012-ben kezdtem digitálisan alkotni, előtte is rajzoltam már tradicionálisan. Nagyon sok témában, stílusban kipróbáltam már magam és jelenleg is próbálom. Pillanatnyilag a fanartokban találtam meg a helyem, a kedvenc filmek, sorozatok, videojátékok játszanak ebben nagy szerepet. Rajzaim között megtalálható a Star Wars, Gotham, Harry Potter, némi Trónok harca, illetve saját karakterek, amik jelenleg egy nagyobb projekt részei lesznek.”

Bearnadett.

“Berni vagyok, sokan Bearnadettként már kisebb-nagyobb rendezvényeken találkozhattatok velem. Főképp digitálisan rajzolok, amik termékekre nyomtatva vásárolhatóak meg nálam printek, füzetek, könyvjelzők, kitűzők, vászontáskák, és még sok érdekesség formájában! Fanartokkal is bővelkedem, de megtalálhatóak nálam egyedi, saját karakterek! Remélem, találkozunk!”

Pink Pixie Art & Craft

“Sziasztok! Tami vagyok, a Pink Pixe Art & Craft alkotója. Kézzel készült termékekkel foglalatoskodom, melyek grafikáját szintén magam készítem. Sok szeretettel várok mindenkit a pultomnál, akár egy kis beszélgetésre vagy ölelésre, a leggyorsabbak ajándékban is részesülnek!”

Wyndarie

“Sziasztok, Wyndarie vagyok, és elsősorban fanartokat és fanmercheket készítek, videojátékok, sorozatok és rajzfilmekhez készült termékekkel találkozhattok nálam. Rajzaim megtalálhatjátok többek között kitűzőkön, füzeteken és más apróságokon. Nemcsak rajongói termékekkel készülök, mindezek mellett találkozhattok saját ötletekkel és mintákkal is! Ha felkeltettem az érdeklődésed, remélem találkozunk a rendezvény keretein belül, és benézel a pultomhoz! :)”

Tamaishi Design

„TamaishiDesign vagyok, saját rajzaimmal díszített pólókkal táskákkal, bögrékkel kitűzőkkel és sok-sok sapival készülök nektek ˖✧◝(⁰▿⁰)◜✧˖° CreepyCute , gonosz és vicces mintákkal és sok újdonsággal várlak titeket az asztalomnál <3”

 
“ReoBae-ként várlak titeket a saját grafikás termékekkel, melyeket általam kedvelt filmek, sorozatok, animék és könyvek inspiráltak.Pultomon találhattok majd többek között tradicionális és digitális alkotásaimmal díszített ajándéktárgyakat: kitűzőket, matricákat, kulcstartókat, füzeteket és printeket is!”

Lidérclak

„Egy éve kezdtem el rajzolni komolyabban, és mivel nagy szerelmem a Japán kultúra és az animék, egyértelműen ilyesmiket szerettem volna rajzolni. Általában inkább saját kis ötleteimet rajzolom le, de van pár fanartom is.”

 
“Lola’s art saját grafikáiból hordható műalkotásokat készít. Egyedi látásmódja visszatükröződik minden termékén. Találhattok nála többek között pólókat, pulcsikat, kézzel készült táskákat és kiegészítőket is.”

Dullien Manufaktúra

“Dullien Manu rendkívül egyedi, kézi készítésű táskáival mindenkit elbűvöl. Széleskörű témaválasztása az aranyos állatos formáktól, az absztrakt műalkotásokig terjed. A táskák mellett egyedi ékszereket és egyéb kiegészítőket is fellelhettek nála. Mindenképp érdemes benézni hozzá!”

Light Mellow Craft

“Sziasztok! Naru vagyok a Light Craft pultja mögül. Kisebb rendezvényeken talán már találkoztatok velem és kézzel készült, egyedi kulcstartóimmal, ékszereimmel. Igyekszem minél nagyobb kínálattal készülni számotokra, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletest. Remélem lesz lehetőségünk a Hungaroconon összefutni.”

Mr. Sci-Fi & Fantasy

„Sziasztok!
Vállalkozóként foglalkozom könyvek adás-vételével.
A fő profilom a Sci-fi és Fantasy könyvek!”

MiyaouArt

“Kedves Vendégeim! Ayu és Mio mindenkit szerettel vár Miyaou Maid Kávézójába. Megújult arculattal, termékekkel, de a régi szeretettel és lelkesedéssel készülődöm. Fanartok, maid redesignok, chibik és egyéb finomságok várnak az ínyencekre. Rendeljétek elő szeptember 3.-áig a kedvenc termékeiteket, de ha nem vagytok biztosak abban, mit szeretnétek, lessétek meg a különböző meglepetés Ma-Box-okat. Kedvezményekért használjátok a HUNGARO50 kódot. Előrendelés: miyaouart.com Esemény és egyéb információk: facebook.com/events/729518841156225/

 
„Yetushen néven idén kezdtük el a rajzos mivoltát a kreatívos tevékenységünknek. Korábban saját készítésű chockerekkel, ékszerekkel jártunk rendezvényekre, Conokra. Ezeken a vásárokon kaptunk kedvet mi is, hogy leporoljuk a rajztudásunkat, és belevágjunk egy ilyen jellegű projetbe, a már meglévő mellé. Rajzainkat, hagyományos technikával kezdjük, aztán digitálisan fejlesztjük, szerkesztjük tovább pl. photoshoppal. A rendezvényre a rajzokból készült termékekkel készülünk, füzetek, kitűzők, zsebtükrök, chockerek és ilyesmik. https://www.facebook.com/Yetushen-112278963928931”
 
„Csapatunk immáron közel 20 éve foglalkozik gyűjthető figurák, filmes és TV sorozatos ruházati termékek és egyéb kiegészítők forgalmazásával. A termékeket, melyeket forgalmazunk, nyilván nem kell bemutatnunk a már meglévő vásárlóinknak, hisz azok önmagukért beszélnek. Amennyiben Te először jársz itt nálunk – akár a weboldalunkon, vagy személyesen üzleteinkben – talán felteszed a kérdést, hogy mi ez az egész? Kinek szól? Nekem, vagy fiatalabbnak, vagy idősebbnek? Nos, a válasz egyszerű! Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy ezek a termékek picit közel állnak hozzájuk. Elsőre játékokat lát mindenki, melyek köthetők filmekhez,Tv sorozatokhoz, képregényekhez, könyvekhez, videojátékokhoz… A játék szó persze kicsit megtévesztő lehet. Nem egyszerű játékokat forgalmazunk. Mi olyan termékeket kínálunk, amik már inkább relikviák, dísztárgyak, a játékipar Rolls-Royce-ai. Számos cég termékeinek (Sideshow, McFarlane, Neca, Hot Toys, Gentle Giant, Diamond Select)… – művészei fáradoznak azon, hogy kielégítsék a gyűjtők igényeit. Kinek limitált/számozott műgyanta szobrokkal, kinek a megszólalásig hasonlító számos kiegészítővel rendelkező figurákkal, kinek filmekben látható tárgyak replikáival kedveskednek. Legyen szó ajándékról, vagy saját gyűjteményed gyarapításáról nálunk barangolva mindig találni fogsz valami újat!”

Aquamei

“Sziasztok. A nevem Aquamei, röviden csak Aqua. Először is szeretném megköszönni, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy megmutassam nektek az alkotásaim. Körülbelül másfél éve foglalkozom a rajzolással aktívan. Ez idő alatt számos munkám született meg, amik közül a képen láthattok párat. A fő témám az anime karakterek rajzolása ezen belül pedig kifejezetten a lányokra szakosodtam. Vannak köztük cukik, aranyosak, de a kicsit merészebb szexi képek sem maradhattak el mellettük. Remélem, elégedettek lesztek a munkáimmal. Már kíváncsian várom a véleményeteket. Találkozunk a HungraoConon ^w^”

Sarki könyves

“Családi könyvesboltunk (Könyvek 300 forinttól) Budapest szívében, a Corvin negyednél található. Sci-fi, Fantasy és képregény részlegünk nagyon kedvelt és egyre több helyet foglal el. A kínálat folyamatosan bővül, így a populári dolgok mellett egyre több ritkaságot is találsz nálunk. Várunk szeretettel akár venni, akár eladni szeretnéd kedvenceidet. Boltunk lelőhelye: IX. Budapest, Ferenc krt. 43. webáruházunk: www.sarkikonyves.hu

A cosplay verseny műsorvezetői: Heniko Cosplay és Galaxina style.
Heniko és Galaxina párosa egy évek óta jól működő cosplayes kooperáció. Kezdetben csak fotós és modell kapcsolatban álltak egymással, de ahogy telt az idő rájöttek, hogy nagyon hasonló az érdeklődési körük. Hamarosan elkezdtek páros cosplayprojekteket tervezni és azokat hazai és külföldi rendezvényeken, fotózásokon meg is valósították. A repertoárjukban szerepel többek között a Star Wars, Leaguge of Legends, Marvel, Sworld Art Online, Ouran High School Host Club, Miraculous és számos orignal koncepció is. Heniko régebben aktív cosplay versenyző volt, ám pár éve már inkább csak cosplayes modellként tevékenykedik. A fentebb említetteken kívül Heniko íróként is próbára teszi magát. Heniko Sakka álnéven idén publikálta első regényét, aminek a címe: Édes tini élet. A könyv egy könnyed és szórakoztató ifjúsági történet, ami egy kis sporttal és romantikával fűszerezve mutatja be két középiskolás fiatal életét. Itt a Hungaroconon megtaláljátok a Galaxinával közös pultjuknál, ahol a könyvét népszerűsíti majd. Galaxina Henikóhoz hasonlóan szintén egy nagyon kreatív cosplayes. Számos cosplay van már a háta mögött, ezen kívül a magyar cosplayes világ a Living Dream Project vezetőjeként is ismerheti. Sokszor tette már magát próbára színpadi és rádiós műsorvezetőként, valamint szervezői képességét is többször megcsillogtatta már. Vezetője a Generation of Legends tánccsapatának. A cosplay mellett vállal komplett cosplayek elkészítését, parókák rendberakását, kiegészítők elkészítését valamint képek kidolgozását. Itt a Hungaroconon ezzel kapcsolatban kereshetitek.

Kóbor Trekkerek

Kiállítás és játék, fegyversimogató, tribblisimogató, arc- és testfestés.

SANDTROOPER COMPANY HUNGARY

Csapatunk 2019.ben alakult, magánkezdeményezésre.

Mottónk:
Számunkra minden lehetőség a megjelenésre megtiszteltetés!
Azért vagyunk, hogy élvezzük amit csinálunk, és ezzel másoknak is örömet szerezzünk!

A SANDTROOPER COMPANY HUNGARY CÉLJAI:

Legfőképp, hogy szórakoztassunk, és lehető leghitelesebb élményt nyújtsunk a jelmezeinkben!
Fő cél még, hogy a jelmezeseink örömmel tegyék azt, amiért jelmezesekké váltak!
Célunk továbbá, hogy minden jelmezesünk a saját karakterének megfelelő tudást, a jelmezében a biztos mozgást, a fegyvereinek a használatát “filmes szinten” elsajátíthassa. Mindezt azért, hogy fellépéseinken, a rendezvényeken, ne csak a jelmezeinket csodálják meg a látogatók, hanem hitelesen tudjuk a választott karakterünket alakítani.
Szeretünk másoknak szórakozást nyújtani!
Mindamellett, hogy magunk jól érezzük magunkat a jelmezünkben, a rendezvények látogatóinak nyújtott élmény megelégedettséget, örömet okoz nekünk is.

A STAR WARS SZERETETE ÖSSZEKÖT!

A HungaroCon az elmúlt 39 év gyakorlata szerint nem csak előadásoknak és játékoknak, hanem kiállítóknak és a sci-fi/fantasy tematikához kapcsolódó árusoknak is teret ad, hogy bemutatkozhassanak, illetve portékájukkal színesítsék a rendezvényt.

Az asztalok bérleti díjáról, a kiállítási, illetve bemutatkozási lehetőségekről további tájékoztatást a kapcsolat@avana.hu e-mail címen lehet kapni.