A 41. (2021) HungaroConon részt vevő kiállítók és árusok:

AnnArt – LawlietteRyu

2012-ben kezdtem digitálisan alkotni, előtte is rajzoltam már tradicionálisan. Nagyon sok témában, stílusban kipróbáltam már magam és jelenleg is próbálom. Pillanatnyilag a fanartokban találtam meg a helyem, a kedvenc filmek, sorozatok, videojátékok játszanak ebben nagy szerepet. Rajzaim között megtalálható a Star Wars, Gotham, Harry Potter, némi Trónok harca, illetve saját karakterek, amik jelenleg egy nagyobb projekt részei lesznek.

Meya’s arts

Sziasztok!
A nevem Meya! Meya’s arts, A Meya’s arts oldal létrehozója és alkotója vagyok. Grafikus, illusztrátor, kiadványszerkesztő. Legalább 2 éve készítek különféle rajzokat. A scifi, fantasy, horror témák a kedvenceim. Hobbim és szenvedélyem is az alkotás. Tradicionális és digitális rajzokat is készítek egyaránt. Legfőképp original artokat készítek, anime stílusban. Termékeim közt megtalálhatóak: spirál füzetek, saját készítésű tűzött füzetek, könyvjelzők, printek, rajzok, matricák. Előkészületben vannak, kitűzők, és bögrék.
Szeretettel várok mindenkit a pultomnál.

Pink Pixie Art

Sziasztok!
Tami vagyok a Pink Pixie art megalkotója. Lassan 6. Éve foglalkozom rajzolással s pár éve saját grafikás ajándéktárgyakkal foglalatoskodom: anime, gamer, fantasy, sci-fi és d&d témában 😀 Az apróságoktól egészen a nagyobb termékig mindent megtaláltok nálam, legyen az kitűző kulcstartó vagy éppen poszter.
Várunk mindenkit sok szeretettel a pultunkhoz, az első vevőket még ajándékban is részesítjük!

Instagram: instagram.com/pink.pixie.art
Facebook: facebook.com/PinkPixieArtCraft

Blue Pixie Craft

Halihó!
Pixie vagyok és a rajzolás mellett lassan 1 éve ékszerkészítéssel is foglalkozom. Epoxy ékszergyantából készítek nyakláncot, fülbevalót, kulcstartókat és egyéb tárgyakat. Ez lesz a második alkalom hogy külön pultrészem lesz, így nagyon izgulok, remélem elnyeri a tetszéseteket!

Instagram: instagram.com/blue.pixie.craft

ToxiCyD

Sziasztok!
Toxi vagyok a ToxiCyD oldal rajzolója. Bár régóta foglalkozom rajzolással, ez lesz az első alkalom, hogy a belőlük készült termékeimmel pultot állítsak. Egyelőre csak apróságokkal készülök nektek, de remélem, jól fogadjátok ^^ Főleg anime, gamer, fantasy, sci-fi témákban rajzolok, illetve rengeteg original karakterem is van.
Várlak titeket sok szeretettel!

Instagram: instagram.com/toxicyd
Facebook: facebook.com/ToxiCyD

Tarja Kauppinen & Farkas Bíborka

Történelmi alapokon nyugvó fantasy könyvek szerzői vagyunk.
Tarja debütregénye, A nép igazsága 2018-ban [bekezdés]-díjat
nyert, és azóta több közönségdíjra is érdemesült.
Farkas Bíborka Druidaösvény című regénye a kelták világába
kalauzol, folytatása pedig A Halhatatlanok Hegye címmel a HungaroCon
hétvégéjére jelenik meg.
Könyveket és könyves ajándéktárgyakat vásárolhattok az
asztalunknál, mindenkit sok szeretettel várunk dedikálásra, közös
fotóra, vagy akár csak egy barátságos hangulatú beszélgetésre is!

Mayren

Sziasztok!

Mayren vagyok és ismét találkozhatunk a HungaroCon keretei között a megújult név mellett számtalan új termékkel. Az elmúlt időben rengeteg újdonsággal készültem, lessetek be hozzám kitűzőkért, füzetekért és más szuper apróságokért, melyeken kedvenc fandomjaitok kaptak helyet. Természetesen a sulikezdés nevében is készülök termékekkel, így mindenki megtalálhatja a kedvére való kiegészítőket szeptemberre.

Köszönöm szépen előre is mindenkinek, aki benéz hozzám.

KarakterShop

Szuperhős póló és minden más bolt és webáruház

Boltunkat 2 éve nyitottuk a 1097 Bp. Koppány utca 2-4. Soroksári úti Tesco üzletsorán a lift mellett.
A HungaroCon ideje alatt minden vásárlónk 5000 forint feletti vásárlás után 500 forintos kupont kap,
amit a következő félévben tud beváltani webáruházunkban, legalább 3999 forintos vásárlás esetén.

www.karaktershop.hu

Kóbor Trekkerek

A TOS 55. és a z ENT 20. évfordulója okán kiállítás saját Star Trek gyűjteményből, Star Trek arc- és testfestés, tribbli- és fegyversimogató, megfelelő számú jelentkező esetén (min. 6 fő és/vagy csapat), meghirdetett időpontokban az asztalunknál Star Trek TOS és ENT kvíz, értékes nyereményekért.

Hedera Helix

Üdv Mindenkinek!
A Hedera Helix oldalon, egyedi tervezésű csipkeékszereket és kiegészítőket találhattok. Ezeket mind kézzel varrom; a karkötőktől egészen az esernyőkig. A stíluson belül igyekszem minél többféle színt és kialakítást belevinni, hogy mindenki megtalálja a leginkább egyéniségéhez illőt.

Yetushen

Sziasztok!
Yetushen néven találjátok meg a kreatívos oldalamat. Itt kézzel varrott chokereket, polymer clay sárkányokat/holdakat, és saját rajzos termékeket fedezhettek fel.
A rendezvényre, egyedi ékszerekkel és rajzokból készült termékekkel készülök, pl.: nyakpántok, vázlatfüzetek, kitűzők, és matricák.
A facebook oldalam:
Insta:

Mr. Sci-Fi & Fantasy

“Sziasztok!
A szokott módon rengeteg sci-fi és fantasy könyv, valamint galaktika magazin lesz nálam… és jó hír, hogy mind eladók! 🙂
Vásárlóimat meghívom egy kávéra/limonádéra amit a Mr. Sale Caféban tudnak majd elfogyasztani (amíg el nem fogynak a kuponok).
Ha pedig legalább 10.000 Ft-ot költesz el jó helyen (azaz nálam), akkor Budapest legjobb forró csokis helyén járulok hozzá a fogyasztásodhoz! 😉
Kedvenc Könyvészetek: Mr. Sci-Fi & Fantasy”

DoomLoli

Sziasztok!
Azt hiszem “Loli” művésznéven ismerhettek jobban, 2019 óta alkotok digitálisan és igyekszem magam folyamatosan fejleszteni. Így leginkább a digitális alkotás, vizuális történetmesélés orientált illusztráció illetve character design témakörökben vagyok jelen. Fő profilom az átfogóbb D&D, dark fantasy, illetve sci-fi és fantasy elegyedésű szintúgy D&D és egyéb saját karaktereim megjelenítése. Az utóbbi időben nagy szerelmemmé vált az epoxi gyantával való munka, így a legtöbb figyelmet ezen termékeim fogják kapni, teljes TTRPG kocka szettek és egyéb díszes fantasy kiegészítők képében.

Igaz ez csupán az első rendezvényem lesz, azonban annál nagyobb izgalommal és szeretettel várok mindenkit!

Instagram: – Illusztrációknak: https://www.instagram.com/doom.loli/

                 – Gyanta kockák és kiegészítők: https://www.instagram.com/witchcraft.dice/

Sziasztok!

Heniko Sakka vagyok, és a kortárs magyar írók csapatát erősítem. Jelenleg a fő profilom az ifjúsági- és fiatal felnőtt irodalom, de ez majd bővülni fog, ahogy haladok előre az alkotói munkásságommal. Elég régóta dédelgettem az „álmot”, hogy egy szép napon majd könyvet kiadó író leszek, és a kitartásomnak hála (valamint a Book Dreams Kiadónak), ezt az elképzelésemet siker koronázta.

Ide a HungaroConra az Édes sorozatom két már megjelent kötetét hoztam, amikben egy szórakoztató, sportos, középsulis történetet ismerhetnek meg az olvasók.

Facebook írói oldal: https://www.facebook.com/HenikoSakka

Instagramhttps://www.instagram.com/henikosakka/

Moly.hu alkotói profil: https://moly.hu/alkotok/heniko- sakka

Twitterhttps://twitter.com/HenikoSakka

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@henikosakka

Light Mellow Craft

Sziasztok!
Naru vagyok a Light Mellow Craft megalkotója. Műgyantás ékszereket, kulcstartókat és apróságokat készítek leginkább animés, japán és pastel goth stílusban. Remélem szeptemberben ismét találkozunk a HungaroCon keretein belül.

További munkáimat az instagram oldalamon találhattok:
www.instagram.com/lightmellowcraft

JellyGhost

A pultomnál főként a pasztel színek dominálnak, mivel szeretem az aranyos dolgokat,
de emellett még pár fandomból is lehet nálam találni dolgokat.
Örülnék, ha mindenki találna nálam kedvére való cuccokat!

A HungaroCon az elmúlt 40 év gyakorlata szerint nem csak előadásoknak és játékoknak, hanem kiállítóknak és a sci-fi/fantasy tematikához kapcsolódó árusoknak is teret ad, hogy bemutatkozhassanak, illetve portékájukkal színesítsék a rendezvényt.

Az asztalok bérleti díjáról, a kiállítási, illetve bemutatkozási lehetőségekről további tájékoztatást a kapcsolat@avana.hu e-mail címen lehet kapni.