Akiknek sokat köszönhetünk:

Clavis Irodalmi Ügynökség

A Clavis Irodalmi Ügynökség elsősorban a szerzők és a kiadók illetve színházi és filmproducerek közötti kapcsolatok létrehozásában, fenntartásában és menedzselésében kíván szerepet vállalni, és nem csupán szerzői jogokat kezelő szervezetként működni.

Clavis

Szkeptikus Társaság

A Szkeptikus Társaság szerint a körülöttünk levő világ megismerésének legmegbízhatóbb módja a tudományos módszer, a kritikus gondolkodás, nem pedig a tekintélyre, hagyományra vagy bármiféle dogmára való hivatkozás. Ennek szellemében a társaság céljai közé tartozik a tényeken alapuló racionális gondolkodás értékének, a tudomány eredményeinek megismertetése, valamint az áltudományokkal és az emberek megtévesztésével szembeni küzdelem.

Szkeptikus Társaság

Watchaholics

Az öt éves Watchaholics blog elindulásakor azt tűzte ki céljául, hogy egy viszonylag egyedi, női hangot üssön meg a magyar geek közösségben, és ennek megfelelően a kezdetektől fogva egy hölgykoszorúból álló szerkesztőséggel operál, akik közt sok a cosplayes, fotós, és videós is. Profiljából semmi sem lóg ki, ami csak egy kicsit is geek vagy popkultúr: hála a blog sokszínű írógárdájának, a Watchaholics filmekről, sorozatokról, vagy könyvekről éppen olyan lelkesedéssel tudósít, mint animékről, képregényekről, vagy videojátékokról.

Watchaholics

The Force Alliance

A Klub, ami egybe kívánja fogni az összes Star Wars rajongót és rajongói csoportot!

A The Force Alliance célja nem kevesebb, mint hogy gyűjtőhelye legyen a magyarországi Csillagok Háborúja rajongóknak, legyen szó jelmezesekről vagy civilekről, kicsikről vagy nagyokról, birodalmiakról vagy lázadókról.

The Force Alliance