Akiknek sokat köszönhetünk:

Clavis Irodalmi Ügynökség

A Clavis Irodalmi Ügynökség elsősorban a szerzők és a kiadók illetve színházi és filmproducerek közötti kapcsolatok létrehozásában, fenntartásában és menedzselésében kíván szerepet vállalni, és nem csupán szerzői jogokat kezelő szervezetként működni.

Clavis

Szkeptikus Társaság

A Szkeptikus Társaság szerint a körülöttünk levő világ megismerésének legmegbízhatóbb módja a tudományos módszer, a kritikus gondolkodás, nem pedig a tekintélyre, hagyományra vagy bármiféle dogmára való hivatkozás. Ennek szellemében a társaság céljai közé tartozik a tényeken alapuló racionális gondolkodás értékének, a tudomány eredményeinek megismertetése, valamint az áltudományokkal és az emberek megtévesztésével szembeni küzdelem.

Szkeptikus Társaság

Watchaholics

Az öt éves Watchaholics blog elindulásakor azt tűzte ki céljául, hogy egy viszonylag egyedi, női hangot üssön meg a magyar geek közösségben, és ennek megfelelően a kezdetektől fogva egy hölgykoszorúból álló szerkesztőséggel operál, akik közt sok a cosplayes, fotós, és videós is. Profiljából semmi sem lóg ki, ami csak egy kicsit is geek vagy popkultúr: hála a blog sokszínű írógárdájának, a Watchaholics filmekről, sorozatokról, vagy könyvekről éppen olyan lelkesedéssel tudósít, mint animékről, képregényekről, vagy videojátékokról.

Watchaholics

Galaktika

A Galaktika a legrégebbi és legismertebb magyar fantasztikus lap.
Először 1974-ben, az alapítást követő második évben, majd 2005-ben ismét megkapta az Európa Legjobb Sci-Fi Magazinja díját, később pedig a Legjobb Főszerkesztőnek és Legjobb Fordítónak járó elismerést is.
Havi rendszerességgel jelenik meg novellákkal és hírekkel a tudományos fantasztikum világából. A magazin mellett rendszeresen jelentetnek meg a sci-fi témakörbe illeszkedő kisregényeket, regényeket, antológiákat.

Galaktika