Idén a HungaroConon valami újat szeretnénk kipróbálni cosplayverseny terén.
Nem hagyományos copslayversenyt hirdetünk, hanem egy előadói versenyt, ahol fontos szerepet kap, hogy a színpadi jelenléteddel meg tudod-e győzni a közönséget.

Ezért nem kötjük ki, milyen készítésű jelmezzel indulhatsz, a legfontosabb, hogy szórakoztatóan és hitelesen mutasd be a cosplayedet.

A zsűrizést is rábízzuk a közönségre, ehhez kérdőíveket osztunk ki, melyen a megjelent nézők fő szempont szerint a színpadi fellépést díjazzák, de természetesen emellett a karakterhűséget, a jelmez igényességét, eredetiségét, kidolgozottságát (kiegészítőket) is értékelik majd. Ezekből a tényezőkből fog kialakulni az összpontszámod.

Úgy érzed, jó előadó vagy, de a cosplayversenyeken eddig nem értékelték a tudásod?
Most van esélyed nyerni, mert nem egy hagyományos értelemben vett zsűrit kell meggyőznöd, hanem magát a közönséget arról, hogy idén te vagy a legjobb!

Jelentkezz az előadói cosplayversenyünkre, a The HungaroCon Performer Cupra!
A versenyszabályzatot és a jelentkezéshez szükséges űrlapot megtalálod a honlapunkon: https://www.hungarocon.hu/cosplay-versenyszabalyzat/

Díjak:
Az első helyezett kupát, a versenyre gyártott egyedi bögrét, 30 ezer forintot és egy belépőjegyet nyer a 2023-as bécsi VIECC Comic Conra.
A második helyezett üvegérmet, a versenyre gyártott egyedi bögrét, 20 ezer forint értékű profi fotózást a Vivico Art jóvoltából, valamint egy belépőjegyet nyer a 2023-as bécsi VIECC Comic Conra.
A harmadik helyezett üvegérmet, a versenyre gyártott egyedi bögrét és ajándékcsomagot nyer.

Szeretnéd megnyerni valamelyik díjat és felkerülni a HungaroCon Hall of Fame táblájára?
(https://www.hungarocon.hu/the-hungarocon-cosplay-cup-hall-of-fame)
Akkor nem kell mást tenned, csak jelentkezned az előadói versenyünkre!

A versenyre jelentkezők ingyen látogathatják a rendezvényt.