A Jedik történelmének hajnalától, hét különböző vívóstílus alakult ki, amit összefoglaló néven Hét Formaként emlegetnek. A formák különböző harci stílusokat, és filozófiákat jelentetnek meg. Mindegyik formának megvan a maga előnye és hátránya is.

Bánfalvi Richárd, az 501-es Légió tagja képzi és oktatja Magyarországon mind a két Légió tagjait, mind a formákra, mind a filmek egyes vívójeleneteire. Kaszkadőrként és vívóoktatóként is sok produkcióban részt vesz rendszeresen és jelenleg is több kisfilmet készít. Nemrég ugyan komoly balesetet szenvedett, de mint ahogy mindig, ismét kiváló eladást mutat be a HungaroConon nekünk, de most instruktori szerepkörben.

A formák bemutatásában az 501-es Légió Magyarországi helyőrségének és a Lázadó Légió Magyarországi helyőrségének tagjai, Bajkán Sándor, Béres Sándor, Csuka Gábor és Mérei Norbert vesz részt, bemutatva kiváló vívótudásukat és gyakorlottságukat, természetesen az eredeti karakterek jelmezeiben! Gyertek és élvezzétek velünk együtt ezt a különleges előadást!